Professionel
samarbejdspartner
Enhver virksomhed har brug for sparring.
Brug for at nogen skal våge og sikre at
overblikket er intakt.

Om KF17 ApS

Vision: KF17 – gør vejen til succes kort og simpel.

Når vi betragter succesfulde SMV-virksomheder, er det et fælles kendetegn - der er styr på kernekompetencerne.

Om det er produktion af tøj, elektronik, mekanik, fødevarer eller andet - er de faglige kompetencer på plads. Men samtidig ser vi et stort uudnyttet potentiale. Vi tror på, at mange virksomheder kan få en væsentlig større succes. Men de kæmper med udfordringer, der er relateret til virksomhedens størrelse.

Vores vision er at tilføje kompetencer til disse virksomheder – gøre deres vej til succes kort og simpel.

Ved et samarbejde med KF17 kan vi kombinere SMV-virksomhedens styrker med de muligheder, større virksomheder har. Større virksomheder har mulighed for at ansætte flere forskellige profiler. De har mulighed for at opbygge et professionelt setup med kompetencer, der øger deres chance for succes og ikke mindst minimerer deres risiko for, at noget går galt. Vi giver SMV-virksomheder mulighed for at få samme professionelle setup!

Vi kommer med en stor værktøjskasse, med det formål at bidrage til, at din virksomhed er bedst mulig rustet til fremtiden med dens mange udfordringer og muligheder. Vi er fleksible, vi kan engagere os i engangsopgaver som rådgiver eller varetage faste opgaver som en ekstra ressource. Det kan være få timer om måneden til opgaver / projekter, hvor vi engagerer os fast i mange timer.

Lad KF17 blive en del af dit team - vi vil sammen med dig kæmpe for, at din virksomheds vej til succes bliver kort og simpel.